Krachten bundelen.

Sheltersuit partners

Sheltersuit gelooft in de kracht van samenwerken, alleen op deze manier zijn we instaat om een positieve verandering teweeg te brengen. We werken nauw samen met onderstaande partijen die onze missie ondersteunen. De verschillende partijen leveren op diverse manieren hun bijdrage, hetzij door materialen, diensten, expertise en/of financiële middelen beschikbaar te stellen. Hierdoor is het mogelijk om Sheltersuits te produceren en uit te delen aan mensen die om wat voor reden dan ook in de kou leven.

Onze organisatie wordt gesteund door onder andere Rabobank Foundation, Start Foundation en Stichting DOEN, zij investeren in de verdere professionalisering van de organisatie en het creëren van arbeidsplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. TenCate Outdoor Fabrics is vanaf dag 1 onze belangrijkste partner als het gaat om het leveren van de buitenstof van de Sheltersuit. Het betreft materiaal van hoogwaardige kwaliteit, welke water- en winddicht is.

Word ook partner van Sheltersuit

Wil je ook bijdragen aan onze missie zodat we samen de wereld warmer kunnen maken en mensen eerlijke kansen kunnen geven? Hiervoor hebben we verschillende partner pakketten samengesteld om iedereen in staat te stellen om Sheltersuit te ondersteunen.

Partner worden Partnerpakketten

Partnerpakketten

Voor verschillende donatie-bedragen, krijg je van ons middelen om kenbaar te maken dat jouw bedrijf onze warme missie steunt! Zo krijg je bijvoorbeeld een social media pakket, wordt je bedrijf meegenomen in onze uitingen of is het mogelijk om deel te nemen aan Sheltersuit evenementen.

Tot 4 Sheltersuits

Social media pakket (zelf downloaden en beschikbaar bij iedere donatie)

Contact opnemen
5 t/m 9 Sheltersuits

+ Bureaustaander, A1 poster met bedankje, flyers, sleutelhanger, toegang partner events.

Contact opnemen
10 t/m 16 Sheltersuits

+ A1 poster met bedankje (gepersonaliseerd), Sheltersuit partnerlogo, vermelding op de partner wall bij Sheltersuit op locatie, vermelding op de website van Sheltersuit.

Contact opnemen
17 t/m 34 Sheltersuits

+ Specifieke social media post vanuit Sheltersuit over sponsoring van partner, rondleiding in het Sheltersuit atelier, toegang partner events.

Contact opnemen

Sheltersuit partners

ik wil helpen!