Vaste donateur worden

Sheltersuit Lesbos

Help Sheltersuit het verschil te maken, word vaste donateur.

Ieder mens heeft recht op warmte. Toch zijn er dagelijks miljoenen mensen die noodgedwongen op straat slapen en vechten tegen de kou. Wij willen leven in een wereld waarin niemand er alleen voor staat. Een wereld waarin warmte en veiligheid een vanzelfsprekendheid is voor iedereen. Deel jij dezelfde idealen? Word vaste donateur van Sheltersuit. Alleen samen zorgen wij voor een verandering die het verschil maakt.

1. Donatiegegevens


2. Persoonsgegevens


Sheltersuit is aangewezen als ANBI
(algemeen nut beogende instelling)

Sheltersuit Lesbos

Iedere dag slapen miljoenen mensen noodgedwongen op straat. Door vaste donateur te worden steun je ons in het redden van levens, in het geven van warmte en verspreiden van onze Sheltersuits. Als vaste donateur ben je erg belangrijk voor de organisatie. Jij zorgt voor stabiliteit en continuïteit.

Met jouw donaties kunnen wij voor constante hulp zorgen aan mensen in nood en onze missie voortzetten. Je bent vrij de grootte en regelmaat van je donatie te bepalen. Alleen samen zorgen wij voor verandering die het verschil maakt. Dankjewel voor je hulp.

Ongeacht de grootte van je donatie, jouw gift helpt ons om:

• Educatie en job coaching te bieden in onze sociale werkplaats
• Te helpen met (re)-integratie in de maatschappij
• Warmte en bescherming te geven aan eenieder in nood
• Te investeren in onze vrijwilligers en hun onmisbare werk in onze organisatie

• Zo veel mogelijk Sheltersuits te blijven produceren en verspreiden

Sheltersuit zou niet bestaan zonder de hulp van onze donateurs. Alleen samen kunnen we wereldwijd meer warmte en bescherming geven

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!