Help mee

Doneer je slaapzak

De buitenkant van de Sheltersuit bestaat uit restproducties van tentstof, de hengsels van de tas zijn gemaakt van autogordels en de kol en voering in de mouwen zijn samengesteld uit restpartijen.

Maar het belangrijkste is natuurlijk de voering die het hele lichaam warm houdt. En daar hebben we jouw slaapzak voor nodig. Heb jij een slaapzak die ligt te verstoffen? Dan zouden we deze dolgraag omtoveren tot een Sheltersuit! Een defecte rits maakt niet uit, deze wordt verwijderd.

Ik wil mijn slaapzak doneren!

Doneer aan Sheltersuit

In de achtertuin van Europa hebben we een probleem: duizenden oorlogsslachtoffers, waaronder jonge kinderen, zijn dakloos of op de vlucht. Met jouw hulp kunnen wij ze helpen de vrieskou te overleven.

Ons doel is om zoveel mogelijk Sheltersuits uit te delen aan mensen in nood. Hiervoor hebben we jouw hulp hard nodig.

Geef warmte en doneer nu!

Ik wil doneren!

Word vaste donateur

Van jouw vaste donatie kunnen wij onze productie-, materiaal- en arbeidskosten blijven bekostigen. Daarnaast kunnen wij investeren in onze vrijwilligers en werknemers. In ons sociale atelier werken mensen met allerlei achtergronden en culturen, waaronder mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en statushouders.

Daarnaast koken wij voor onze werknemers, ondersteunen we ze met Nederlandse les en helpen we ze bij het (re-)ïntegreren in de maatschappij waar we kunnen.

Ik wil vaste donateur worden!

Start een inzamelingsactie

Je kunt ons ook helpen door voor ons geld in te zamelen: gewoon op Facebook.

Je beschrijft het doel waar je geld voor wilt ophalen en deelt de actie op jouw wall. Je vrienden kunnen doneren via jouw bericht en een teller laat live zien hoeveel je ophaalt!

Wil jij samen met jouw vrienden meer warmte geven?

Ik wil een inzamelingsactie starten!

Steun als bedrijf

Deel jij als bedrijf dezelfde idealen? Wil jij laten zien waar jouw bedrijf voor staat?

Met jouw bedrijf kun je ons op verschillende manieren helpen. Door bijvoorbeeld een schenking te doen met belastingvoordeel, een inzamelingsactie te starten of partner te worden van Stichting Sheltersuit.

 

Ik wil steunen als bedrijf!

Word vrijwilliger

Wij zijn altijd opzoek naar warmhartige mensen die ook hun steentje bij willen dragen aan een socialere maatschappij. De verschillende culturele en ethnische achtergronden die samenkomen in ons team zorgen voor een unieke dynamiek. Onze vrijwilligers stimuleren elkaar door samen naar een gezamenlijk doel toe te werken met passie en kunde. Meer weten? Neem contact met ons op!

Ik wil me aanmelden!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!